Vart ska du resa i sommar? Till Norge, ner på kontinenten eller kanske på en gruppresa i Sverige?

Var vill du resa? Och vart vill du ta med dina kollegor eller för den delen – dina vänner. Boka en gruppresa via https://www.travel2.se/ och njut av främmande kulturer och spännande upplevelser tillsammans. Konferensen blir bra mycket roligare i ett varmt land med tillgång till stränder och pool, liksom andra språk, matupplevelser och kulturkrockar.

Populärt med gruppresor och rundresor 2019

Men vilka är egentligen de hetaste resmålen just nu? I en artikel i Expressen går det att läsa om de resmål vi verkligen vill göra år 2019. Det är bland annat vandringsresor, kryssningar, safari och rundresor. Alltså resor med aktiviteter och äventyr.

Vandrings-, kryssnings-, rund- och safariresor är mer populära än någonsin. En annan trend är att semestra i Sverige och våra nordiska grannländer – Expressen

Det finns mycket att se inte bara runt om i världen, men även i Sverige och i våra fantastiska nordiska grannländer. I Vagabond går det att läsa om hur Norge enligt deras vittberesta panel, är det bästa resmålet. Vårt grannland alltså, med fjordar, dalar och berg. Det finns dessutom precis runt hörnet och har en hisnande natur alla borde få uppleva minst en gång i livet. Det stämmer också in på det kravet vi har på oss med att göra av med mindre koldioxid. Till Norge går det ju perfekt att åka tåg.

Nu vill dessutom allt fler kunna boka tågresor och tågcharter, för att helt enkelt slippa flyga och skada miljön och jorden ännu mer. Men det är svårt att boka en perfekt tågresa ner till södra Europa än så länge, men många har fått upp intresset och snart kommer det förmodligen gå enklare. I Sveriges Radio går det att läsa mer om det stora intresset för tågsemester i Europa.