Att resa bort behöver inte betyda att du lämnar hunden hos någon annan. I en hundvänlig stad som Göteborg kan du och din hund istället njuta av en mängd upplevelser tillsammans.

Oavsett om du bara vill komma iväg och koppla av en stund eller om du vill fylla dagarna med aktiviteter är det möjligt att göra ihop med hunden. Det finns gott om äventyr i Göteborg för dig och din hund. Staden erbjuder natursköna områden för promenader och lek. I en del allmänna parker är hundar välkomna i koppel. Det finns också hundrastgårdar där hundarna får lov att springa lösa. Dessutom finns det badplatser där hundar får lov att vistas kopplade. Du kan till och med gå på bio tillsammans med din hund i Göteborg!

Ät gott tillsammans

Under en dag med aktiviteter behöver ni förstås fylla på med ny energi. Det finns flera restauranger och caféer i Göteborg dit hundar är välkomna. På en del serveringar finns det till och med en egen meny för din hund. Varför inte lyxa till det lite extra med trerätters till din fyrbenta vän?

Unna er en hotellvistelse

Att umgås med husdjur är bra för hälsan, så det är inte konstigt att allt fler vill resa tillsammans med sin hund. När semestern sträcker sig över en eller flera nätter brottas många hundägare med frågan om att lämna bort sin hund till någon som kan se efter den, men i Göteborg kan ni istället tillbringa natten på ett hundvänligt hotell tillsammans. Det finns både vanliga hotell dit hundar är välkomna, men också lite lyxigare alternativ som ser till att vistelsen blir en guldkant på semestern för såväl dig som din hund.