För många handlar en härlig semesterresa först om att spara ihop under några månader för att sedan ha råd att njuta som prinsar och prinsessor. Och genom att ha sparat ihop så ser vi även mer fram emot resan. Men, det handlar inte bara om att spara ihop pengar, utan även att hitta ditt eget drömhotell på Cypern som gör resan oförglömlig. Och då handlar det om att du ska veta vad du vill få ut av din resa och ditt boende. Är det nära till stranden eller kvällspulsen som ska komma i första hand?

Att tänka på när du väljer det rätta hotellet

Att boka hotellet online är nu en självklarhet för de allra flesta av oss. Men, det krävs ändå att vi lägger ner lite tid och energi för att vi inte ska råka ut för några negativa chockar när vi sedan kommer till hotellet. Så, därav gäller det att veta hur vi vill ha det. Här kommer en liten bra lista som kan vara bra att gå igenom. Men, sedan kan det även vara som det är med kärleken ibland att man faller pladask vid första ögonkastet. Enligt en artikel i SvD har priserna nu gått upp gällande hotell så där är en annan stor anledning till att du bör veta vad du vill ha så det inte blir några fel efter bokningen.

  • Att ha en pool på hotellets område är inte bara något som lockar små barn utan det kan vara ett skönt alternativ om ni haft många hektiska dagar ute i staden och vandrat runt. Sedan är det alltid skönt att ta sig ett kvällsdopp innan läggning.
  • Låt dig inte luras av att det är All-Inclusive och att det då är ett stort utbud av restauranger. Kolla upp vad det är som gäller och hur området ser ut. Kanske är det trevligare att äta ute i någon by än att vara ”fast” på området.
  • Vill du ha nära till stranden? Var noga med att kolla upp vad det är för typ av strand och om den är privat enbart för er gäster eller om det är en allmän strand.
  • Hur långt är det från flygplatsen och vad finns det frö förbindelser?

Lycka till och klura ut vad som är bäst hotell för er och ha en fantastisk resa.